Mi Canto zoekt een tenor Abonneer op nieuwsbrief

Concertprogramma

Wanneer u zich abonneert op de nieuwsbrief van Mi Canto dan blijft u op de hoogte van het programma. We sturen de nieuwsbrief alleen voorafgaande aan concerten. De nieuwsbrief heeft geen enkele commerciële intentie. U kunt zich altijd weer uitschrijven.

2022

We hopen in 2022 de draad weer op te pakken en u als vanouds mooie programma's aan te bieden. Houd onze website in de gaten of abonneer u op onze nieuwsbrief! Binnenkort hopen wij hier ons nieuwe concertprogramma te presenteren.

2020 en 2021

In de "Corona-jaren" heeft Kamerkoor Mi Canto geen uitvoeringen en concerten gegeven.

2019

"Klanken van Herinneringflyer klanken van herinnering"
op 28 en 29 september as.

Soms wil je zomaar even stilstaan bij de dingen die
voorbijkomen of voorbijgaan. Of je hebt momenten en mensen die je je herinnert met weemoed of warmte. Dat idee inspireerde ons en een collega-koor tot een concert met de titel “Klanken van Herinnering”. Benieuwd?

In het laatste weekend van september 2019 geven Kamerkoor Tourdion Waalwijk en Kamerkoor Mi Canto uit Heeswijk-Dinther het dubbelconcert “Klanken van Herinnering”. Er zijn uitvoeringen op zaterdag 28 september as. om 20 uur in de Kerk aan de Haven in Waalwijk en op zondag 29 september om 14.30 uur in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther.

Het gaat om een uniek concertproject tussen twee Brabantse koren die elkaar alleen van naam kenden.  Mi Canto o.l.v. Enrico van Schaik en Tourdion o.l.v. Rick Muselaers laten eigen repertoire horen en zingen ook liederen gezamenlijk, begeleid door Huub Sperber op piano. Het wordt een verrassend programma met werk van bekende en onbekende componisten: Brahms, Elder, Gjeilo, Lauridsen, Nystedt, Stanford, Stopford, Pärt, Rheinberger en Tavener. Op verschillende manieren passen de gekozen werken bij het thema van overdenken – gedenken – herdenken. 

Mis het niet en reserveer hier je kaarten. De entree bedraagt € 15,00. Er is een gereduceerde entreeprijs à € 7,50 voor de jeugd. We bieden alle concertbezoekers gratis koffie of thee aan bij dit concert.

Je bent van harte welkom bij “Klanken van herinnering” op een van beide concertlocaties. Hopelijk tot 28 of 29 september!

Meerkorenconcert "Muzikaal Vertier" op 18 mei as.

Op zaterdagavond 18 mei vindt ons tweejaarlijkse meerkorenconcert plaats. Zoals gebruikelijk krijgt het concert de ondertitel "Muzikaal Vertier" mee. Ook ditmaal is het een luchtig lenteavondconcert.

Ditmaal treden naast Kamerkoor Mi Canto twee andere koren voor u op.
Vocal Group Just Us uit Veldhoven, is bekend van veel hoogtepunten, zoals het winnen van het Nationale Korenfestival van de KBZON in 1989 en inmiddels 6 CD's!
T-SiNG uit Tilburg is het beste Barbershopkoor van Nederland en werd onlangs 6e in het Europese festival.

Binnenkort zal een nieuwsbrief over het cocnert worden verzonden aan onze abonnees. Via deze website kunt vanaf de eerste week van april kaarten voor het concert reserveren.

Dodenherdenking Groote Kerk 's-Hertogenbosch 4 mei 2019

Mi Canto verzorgt ook in 2019 de muzikale omlijsting van de altijd zeer indrukwekkende Dodenherdenking van
's-Hertogenbosch op 4 mei as. Zoals andere jaren zal Mi Canto tijdens de herdenkingsbijeenkomst in De Groote Kerk een aantal passende liederen ten gehore brengen.